Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?    



   Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)

   Filtru caracteristici:

      cu piatra (41)
      fara piatra (5)
      inel (1)
      cercei (45)
      pandant (45)

   Filtru pret:

      cel mult 50 LEI (2)
      50 - 100 RON (8)
      100 - 200 RON (35)
      peste 200 LEI (2)

   Sortare dupa:

      Pret
        · crescator
        · descrescator
      Denumire
        · alfabetic
        · invers alfabetic
      Vechime
        · cele mai noi
        · cele mai vechi

Alin Rihor
Alin Rihor este absolvent de Belle Arte. Sculptorul-master al echipei. Si pentru ca sculptura este arta volumelor in spatiu care se adreseaza sensibilitatii umane, prezenta lui intr-un atelier de bijuterii este cat se poate de fireasca. Nou intrat in echipa My Beauty, Alin a trecut cu usurinta de la sculptura mare si mica la sculptura si mai mica, a bijuteriei, noul domeniu presupunand mana sigura, ochi ageri, inspiratie, multa migala si atentie indelung rabdatoare. Si cand incepe un lucru, ii place sa-l duca la bun sfarsit. Este atras de calatorii, vizite la muzee, castele, edificii istorice. Iubeste sculptura, pictura, desenul, timpul petrecut in natura, iesirile cu prietenii. Ii plac, in general, toate culorile, dar in mod special turcoazul. Nu-i plac minciuna, tradarea, ipocrizia.
Bogdan Alexandru Dragos
Bogdan este artist plastic restaurator. Pictorul de Icoane. Vazandu-l cum asterne chipul Sfintilor in culori, ajungi sa crezi ca nu el a ales sa picteze icoane, ci icoanele l-au ales sa le fie pictor. Si Bogdan s-a lasat cucerit de frumusetea lor, de armonie si simplitate, fara ca asta sa insemne ca truda ar fi usoara. Si asa cum nu se gandea la inceputuri ca va picta icoane, nu s-a gandit nici ca va fi faurar de bijuterii. Si iata-l facand acum si asta, cu har, cu talent si inspiratie, transferand experienta, migala si cunostintele plastice din domeniul icoanei in cel al pretioaselor podoabe. Fire vesela, sociabila, lui Bogdan ii plac aventura, necunoscutul si provocarile profesionale legate, cum altfel, de domeniul artelor. Iubeste arta bizantina, arta icoanei, iar acum si pe cea a bijuteriei, calatoriile, emisiunile documentare, muzica rock si clasica, gratarul in aer liber. Nu-i plac schimbarile de ultim moment, minciuna, laudarosenia, politica, barfa de orice natura, manelele.
Iacob Brănișteanu
Iacob, Uțu, Utze (sau domnul Dex ) este ”majorul” firmei. Specialist în educație, comunicare și relații publice, cu antecedente jurnalistice, Dexu este pictorul în cuvinte, ”vinovatul” de tot ceea ce apare ca text din partea My Beauty, fie corespondență sau site. Iubește și caută frumosul sub orice chip s-ar înfățișa: răsărit de soare, apus, flori de câmp, râs de copil, suflet de om, strop de rouă, cântec de pasăre (sau de altă făptură), vise așternute pe pânză sau modelate în darul pământului, șoaptele ploii, susur de izvor, nuferi plutind pe cerul răsturnat în oglinzile deltei, orizonturile largi și miresmele tari ale munților. Crede în duhul buruienilor de leac, în roadele pământului, în prietenie, în adevăr, în rostirea sinceră, fără ascunzișuri, și în privirea curată, fără ocolișuri. Urăște cearta, vorbele grele, disputele inutile, infatuarea, vanitatea și ipocrizia.
Ica Pop
Ica este omul de încredere totală, mâna dreaptă în firmă, unul din turbomotoarele ei. Devotată fără condiționări, Ica face de toate. Inclusiv pe șoferița, dacă situația o cere. Mereu cu zâmbetul pe buze, jovială, prietenoasă, săritoare. Iubește armonia, liniștea, primăvara, culorile, oamenii (așa diferiți cum sunt), mai puțin pe cei întunecați. Urăște minciuna, mizeria umană, perfidia, reaua intenție.
Lucia Alina Bob
Lucia este unul din oamenii "vechi" ai firmei. A trecut prin toată istoria ei, plină cu de toate, fără să se plângă vreodată. Este fata care se dă vara pe sanie și face plajă iarna, după cum obișnuiește să răspundă, hâtru, când este întrebată ce face. Remarcabil de adaptabilă, pusă mereu pe șotii și pe glume, Lucia este "mecanismul" vesel al trupei. Apreciază prietenia necondiționată, oamenii deschiși și veseli, asemenea ei. Disprețuiește bârfa, îi displac situațiile de mijloc și persoanele pe care nu știi de unde să le iei.
Mihai Szekely
Mihai este mezinul echipei și cel mai nou membru al ei. A preluat, din mers, parte din atribuțiile mentorului său, Cristian. Cele legate de tot ceea ce înseamnă reparații, modificări, dar și de întruparea unor modele noi, create de master-ul său. I-a fost greu la început, dar, cum îi place să învețe (și are răbdare pentru asta), se descurcă și promite mult. Cu mult bun simț, săritor, Mihai a fost "adoptat" ușor de echipă și i se acordă toată încrederea și prietenia. Adoră natura și plimbările pe dealuri cu familia. Îi place să viziteze diverse orașe, muzee, locuri în care nu a mai fost. Locul preferat de relaxare, spune Mihai, este casa bunicilor săi. Ca orice tânăr de vârsta lui, iubește mașinile. Mai ales pe cea tocmai primită în dar de la mama lui. Urăște minciuna și "fițele".
Stefan Gabriel Oltean
Gabi The Boss, durul sociabil, bau-baul firmei, după cum era perceput la începuturile ei. Este omul care vrea repede totul, setat pe repede înainte. Judecată dreaptă și corectă, imparțialitate, șeful în adevăratul lui contur. Dojenitor când situațiile o cer, săritor când i se solicită ajutorul, fără resentimente, Gabi este mâna de fier în mănușă de catifea, omul care își folosește "capul" cum se cuvine. Spre folosul familiei lui, dar și al familiei My Beauty, fie ei angajați sau colaboratori. Iubește viața cu bunele și relele ei, iubește oamenii, ieșirile cu prietenii și, mai presus de toate, își iubește familia. Urăște minciuna, lașitatea, ipocrizia, hoția sub orice formă.
Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014