Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?       Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)
Certificat calitate/proveniență

Declarație de conformitate și Certificat de garanție

Noi, SC MY BEAUTY SRL cu sediul în Bistrița, strada Lăcrămioarelor, nr. 2, ap. 3, jud. Bistrița-Năsăud, cu certificat de înregistrare J06/617/13.10.2003, autorizație ANPC nr. 0004975/10.06.2008 asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art. 5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecției mediului, ca produsele: bijuterii din argint comercializate de societatea noastră la care se referă această declarație nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu normele UE.

Vânzătorul este răspunzător față de consumator pentru orice lipsă a conformității existentă la momentul când au fost livrate produsele.

Durata medie de utilizare a oricărui produs este de un an.

Răspunderea vânzătorului este angajată dacă lipsa de conformitate apare în termen de 1 an, calculat de la livrarea produsului.

Garantăm că bijuteriile au o puritate de 925%o și au aplicată marca de certificare a ANPC sau marca de garanție a furnizorilor cu care lucrăm.

Termenul de garanție, pentru produsele vândute este de 30 de zile de la data cumpărării.

Produsele reclamate în termenul de garanție, care prezintă defecte de fabricație vor fi înlocuite în termen de 15 zile de la sesizare. Pentru înlocuire, cumpărătorul trebuie să prezinte factura (bon fiscal), care însoțește produsul, la sediul nostru din Bistrița, str. Lăcrămioarelor nr. 2, ap. 3, tel. 0263/230137.

Garanția My Beauty nu include modificările solicitate de clienți pentru bijuteria achiziționată : măriri, micșorări (inele), prelungiri, scurtări (brățări,lanțuri), schimbat tortițe (cercei), schimbat închizători, orice alte modificări față de bijuteria inițială. Acestea constituie servicii suplimentare și se taxează în consecință. În schimb, garanția My Beauty acoperă calitatea modificărilor efectuate, în termenul legal de 30 de zile.

Nu se pot returna produsele daca acestea nu prezintă defecte de fabricație, ci defecte datorate unei proaste utilizări (pietre sparte sau pierdute, bijuterii rupte, bijuterii oxidate (înnegrite).

Prin garanția acordată de societatea noastră nu sunt afectate drepturile consumatorului.

Garanția acordată este conform legii 449/2003 actualizată și OG 21/1992 rep.

Bistrița

Oltean Lăcrămioara
Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014