Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?       Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)
Despre servicii

Bijuteriile, însuflețite cum sunt, suferă (asemenea oamenilor) accidente mai mici sau mai mari. Ai bătut de atâtea ori drumul diverselor ateliere în căutarea soluțiilor și te-ai întors cu "boala ameliorată", niciodată vindecată. Uneori din nepricepere, de cele mai multe ori din lipsa aparaturii performante.

My Beauty este "clinica de urgență" în care necazul tău și al bijuteriei tale (întotdeauna favorită) își găsește rezolvarea definitivă. Asta pentru că avem aparatura profesională necesară (unica în zonă) și, într-o complementaritate fericită, pe Mihai-meșterul bijutier care se pricepe la toate.

Pentru eficientizare și pentru evitarea "rătăcirii" lor, bijuteriile pentru reparat se predau responsabilului de oraș-zonă, care le preia completând un borderou de primire cu rubrici specifice. Clientul are obligația să specifice responsabilului, la predare, dacă bijuteria este în garanție.


De reținut! În coletele din luna octombrie se vor regăsi certificatele de garanție și de calitate, care trebuie să ajungă în posesia fiecărui client.

Caută-ne, și mulțumirea ta va fi, cu siguranță, deplină!
Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014