Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?       Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)
Modificări

My Beauty a dezvoltat un serviciu extrem de eficient și de mare calitate, la care puteți apela cu toată încrederea în următoarele situații:

    - micșorare de inel - 10 lei
    - mărire de inel (până la 3 numere) - 15 lei
    - mărire de inel (peste 3 numere) - 20 lei

Asigurăm, de asemenea, modificări de brățări ( prelungiri, scurtări ), modificări de lanțuri (prelungiri, scurtări ), de coliere, de cercei. În funcție de modificările efectuate, materialul rămas poate fi transformat într-o nouă bijuterie ( pandant, inel, cercei).

Costurile modificărilor se stabilesc la fața locului, avându-se în vedere complexitatea intervenției și materialul folosit.

Oameni fiind, ne legăm sentimental de lucrurile noastre. Fiecare are povestea lui și ne vine greu să ne despărțim de el. Cu atât mai mult dacă acesta este o bijuterie devenită din varii motive nefuncțională, sau  poate o piatră, primite în dar într-un moment special, ori mostenite de la cei dragi. Sunt purtătoare de sentimente și amintiri, de energii pozitive, de confort protector. De acum, la My Beauty acestea își pot recăpăta strălucirea și funcționalitatea, sau pot deveni noi bijuterii, păstrându-și  intactă memoria.

Operațiile de modificare a bijuteriilor sunt servicii suplimentare, nu sunt incluse în prețul de vânzare și nici acoperite de certificatul de garanție al bijuteriei.
Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014